SÆRTILBUD: Få Badehotellet med BILLED-BLADET

"Badehotellet"-dvd sæson 6 følger med vores særtilbud på 13 og 26 numre af BILLED-BLADET i abonnement.

Til alle jer der elsker ”Badehotellet”, har vi lavet særtilbud med BILLED-BLADET.

Torsdag, 8. august 2019 - af Jan Bergman

På BILLED-BLADET elsker vi den populære TV-serie ”Badehotellet” med alle de skønne personer der udfolder sig på skærmen. Og nu kan du bestille et abonnement på BILLED-BLADET og samtidigt sikre dig hele sæson 6 på dvd.

Få rabat på abonnement og spar op til 365,65 Kr.

Når du bestiller disse særtilbud, modtager du bladet hver uge i din postkasse. Og det er endda med rabat. Du sparer nemlig op til 36%.


Badehotellet DVD – sæson 6

Der er gået seks år, siden vi sidst var sammen med gæster og ansatte på det lille badehotel. En del er forandret i mellemtiden, dog ikke stamgæsternes lyst til at sætte hinanden stævne heroppe i den yderste klitrække. Her er man behageligt på afstand af alt det, der sker i den store verden, ikke mindst Tysklands oprustning, krænkelse af nabolande, forfølgelse af anderledestænkende og afskaffelse af demokratiet. Hitlers ageren vækker beundring i visse kredse i Danmark, rædsel i andre. Men langt de fleste herhjemme har nok i dagligdagens små problemer. Det gælder også på badehotellet, hvor drømme, planer, forelskelser og intriger er i højsædet. Indtil verden udenfor - i hvert fald for nogle af gæsterne - kræver stillingtagen for eller imod. Sæson 6 indeholder 2 DVDer.

 

OBS! Alle tilbud i artiklen kan være tidsbegrænset. Klik på indsatte links, for at se aktuelle og gældende tilbudspriser.