Annemette Voss skadet inden sit bryllup

Annemette Voss

Annemette Voss

Foto: Lars H. Laursen

TV-værten Annemette Voss var uheldig at forstuve sin ankel inden sit bryllup den 21. juni, og hun måtte derfor blive gift i bare tæer.

Mandag, 2. juli 2018 - af Juliane Olsen

Den 34-årige ”Sådanmark”-vært Annemette Voss er lykkeligt nygift med sin mand Micky Fridthjof, som hun gav sit ja den 21. juni.

Brylluppet stod i Vejle på en solbeskinnet dag, men desværre havde den tidligere ”Den store bagedyst”-vinder været uheldig på forhånd.

- Jeg vred om på foden og forstuvede min ankel dagen før brylluppet, så jeg måtte have forbinding på, siger Annemette Voss til BILLED-BLADET.

Nygifte Annemette Voss gik catwalk

Derfor måtte hun droppe brudeskoene og blive gift i bare tæer, men heldigvis var sommertemperaturen med hende, så det var muligt.

Fredag var hun dog i stand til at gå catwalk ved Ilse Jacobsens 25-års jubilæum på Hornbæk Strand.

Nu har foden dog fået forbinding på igen, og Annemette Voss har også måttet tage smertestillende for at dulme pinen.

Ægteskabet har ændret noget

Men lykken over at være nygift står dog stadig stærkt for TV-værten, der er ovenud lykkelig over at have sagt det ultimative ja til sin mand.

- Jeg synes, det ændrer noget. Ikke nødvendigvis kærligheden, men jeg synes, der er en forskel på, at det før var et kæresteforhold og nu et ægteskab, siger Annemette Voss.

TV-værten blev i 2013 skilt fra faren til sine to ældste børn, men hun fandt altså hurtigt kærligheden igen i Micky Fridthjof, som hun fik en søn med i 2016.