Tine Gøtzsche er vild med sin Seamus

Tine Gøtzsche

Tine Gøtzsche med hunden Seamus

Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET

For tv-værten Tine Gøtzsche har mødet med Seamus betydet en større omgangskreds og mere motion. I BILLED-BLADET fortæller hun om rollen som hunde-mor.

Tirsdag, 12. september 2017 - af Henrik Salling

Hunden Seamus har gennem de sidste to år været et kærligt og elsket medlem hos den lille familie i Valby, der består af Tine og sønnen Jakob.

- Vi er en lille familie med kun to mennesker, og vi blev enige om, at det var tid til en familieforøgelse, fortæller Tine blandt andet. Hun afslører også, at hun aldrig har været den helt store dyreven, og derfor blev der kigget langt efter den perfekte race, inden hun og sønnen, Jakob, besluttede sig for en labradoodle.

Tine Gøtzsche har fået ny omgangskreds

Det nye medlem af familien har også udmøntet sig i, at Tine kommer på gaden og under lufteturene bliver der skabt nye bekendtskaber i kvarteret.

- Jeg har virkelig fået udviddet min omgangskreds, og man kommer meget tæt på sine hundevenner, for vi ses jo nogle gange flere gange om dagen, siger Tine.

BILLED-BLADET nr. 36 kan du læse mere om TV-Avisens Tine Gøtzsches helt særlige forhold til hunden, Seamus og se flere søde billeder af det skattede familiemedlem.

Tine Gøtzsche Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET

Tine Gøtzsche og hunden Seamus

- DR