VIDEO: Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik fik en flot modtagelse i Italien

Kronprinsparret er landet i den italienske hovedstad Rom, hvor de i dag fik en forrygende indledning på den første af tre spændende arbejdsdage.

Tirsdag, 6. november 2018 - af Ulrik Ulriksen
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik fik en flot modtagelse af Italiens Ppræsident Sergio Mattarella, da de royale danskere var gæster ved en frokost i præsidentpaladset Palazzo del Quirinale.
 
Mary og Frederik er i Italien for at stå i spidsen for et dansk erhvervsfremstød, som blandt andet på grund af de kongelige profiler får stor opmærksomhed.
 

Mary og Frederik i fin form på paladset

Kronprinsparret var i fin form på paladset, som de ankom til i strålende solksinsvejr og lune temperaturer på omkring tyve grader. Efter besøget på Palazzo del Quirinale tog kronprinsparret videre til Terme Di Caracalla og deltog dér i en rundvisning. 

 

Følge med i kronprinsparrets besøg

De næste par dage byder på et stramt og meget spændende program for kronprinsesse Mary og kronprins Frederik, der blandt andet skal i audiens hos Paven i Vatikanet.
 
Husk, at du kan følge alle højdepunkterne på kronprinsparrets arbejdsrejse til Italien her på billed-bladet.dk.
 
I denne uges udgave af BILLED-BLADET kan du se de nye billeder og læse alt om kronprinsparret og deres skønne børns dejlige tur til årets Hubertusjagt.