VIDEO: Kronprinsesse Mary spredte varme og håb

Kronprinsesse Mary deltog med stort engagement i et arbejdsmøde på Ringsted Krisecenter med Mary Fonden i anledning af Råd til Livets 10-års jubilæum.

Mandag, 4. februar 2019 - af Marianne Singer

Der var dejlig, varm kaffe og lækkerier på bordet, da kronprinsesse Mary bød varmt velkommen til et afsluttende arbejdsmøde om Råd til Livet på Ringsted Krisecenter. 

Projektet har de seneste ti år været med til at yde gratis professionel juridisk og økonomisk rådgivning til voldsramte kvinder og udspringer af Mary Fondens arbejde for at bekæmpe vold i hjemmet. 

Sådan får du BILLED-BLADETs T-shirt
Klik her og se vores fine sommertilbud!

Et stærkt projekt 

Nu kører det stærke projekt videre uden Mary Fonden, og derfor samlede kronprinsessen Mary som formand for Mary Fonden projektets partnere til mødet på ti-års dagen. 

Under mødet fortalte to voldsramte kvinder om deres erfaringer, og hvor meget projektet og kronprinsessens indsats har hjulpet dem. 

God snak med beboere

Efterfølgende var kronprinsesse Mary på lige fod med de andre deltagere med til at brainstorme om projektet.

Kronprinsesse Mary fik sig en god snak med flere af krisecentrets beboere, inden hun sluttede dagens program med at besøge stedets sansehave, som hun i sin tid var med til at åbne. 

 

Kører videre

Mary Fonden, Mødrehjælpen, LOKK – Landsorganisation af Kvindekrisecentre, Nykredit og Østifterne har i fællesskab drevet Råd til Livet de seneste ti år. 

Nu træder Mary Fonden ud af projektet, som drives videre af Mødrehjælpen, LOKK og Nykredit.