VIND herlige præmier til Tivoli

Deltag i konkurrencen og vind herlige præmier til Tivoli

Med BILLED-BLADET kan du nu vinde herlige præmier i forbindelse med at Tivoli fejrer 175 år.

Torsdag, 22. marts 2018 - af Jan Bergman

Den 24. marts tager Tivoli hul på sommersæsonen. Den nye sæson byder blandt andet på forlystelsesnyheden Tik Tak og en jubilæumsparade. Derudover satses der på koncerter og forestillinger i Glassalen.

En helt ny jubilæumshave ser også dagens lys. Der lægges på åbningsdagen ud med et nyt påsketema samt premiere på teaterforestillingen ”Rytteriet Live” i Glassalen.  Sommersæsonen varer til og med 23. september.

 

DET KAN DU VINDE

1.-præmie: 4 entrébilletter + 4 turpas til Tivoli-sommersæsonen

2.-præmie: 2 billetter til ”Mor og far sidder i Grøften”, Lørdag den 26. maj kl. 19.30

3.-Præmie: 5 entrébilletter til Tivoli-sommersæsonen

 

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN

Svar på spørgsmålet og send en sms
Hvor mange år fejrer Tivoli?

Sms dit svar…

BBK 175 eller BBK 170 til 1266

Vi skal have dit svar senest den 23. marts. Hver sms koster 8 kr.*
Bemærk: konkurrence med kort svartid.

Rytteriet åbner Tivoli sæsonen
Satiregruppe Rytteriet med Martin Buch og Rasmus Botoft rykker ind i Glassalen med en ny forestilling skabt til Tivoli. Med på holdet er Bodil Jørgensen, der for første gang optræder live på scenen sammen med de to frontmænd. De bliver senere efterfulgt i maj af et nyt sommershow med titlen ”Mor og far sidder i Grøften”. I det sketchbaserede show dykker fire skuespillere ned i den sande og dystre historie om, hvad der sker, når Tivolis porte lukker, og mørket falder på. Holdet bag satsningen, der får premiere den 23. maj i Glassalen, er Peter Frödin, Kirsten Lehfeldt, Mia Lyhne og Anders W. Berthelsen.

Tik Tak - ny forlystelse
Kort før højsæsonen kan gæster i Tivoli prøve forlystelsesnyheden Tik Tak, hvor vovehalse med hang til mavesus kan forlyste sig. Tik Tak er skabt helt specielt til Tivoli. Når passagererne går om bord i Tik Tak, sætter de sig til rette imellem tandhjul, dingenoter og finurlig mekanik, og de kommer ud på en rejse gennem tid og rum. Der er garanti for rundtossethed, når det store urværk, kompasset og timeglasset sættes i svingninger. Med høj fart drejes gæsterne både vertikalt og horisontalt rundt, mens de udsættes for knap 4G.

Jubilæumsparade ser dagens lys
I anledning af 175-års jubilæet bliver der også premiere på en parade, der går gennem Tivoli. Jubilæumsparaden er baseret på tanken om, at ”hele verden mødes i Tivoli”. Optoget bliver mere end 100 meter langt med 30 performere samt Tivoli-figurer som Pjerrot og Tivoli-Garden. Walt Disney World Resort hylder Tivolis 175-års jubilæum ved at bidrage til havens jubilæumsparade med design af en paradevogn med temaet ”It's a small world”. Musikken til paraden er komponeret af Bent Fabricius-Bjerre. Paraden får premiere den 1. maj og kan opleves alle dage, undtagen fredag.

Foto: Rasmus Hansen

Masser af kulturnedslag og forbedret koncertlyd
Fredagsrock-programmet spænder fra Kim Larsen over de norske popikoner i A-ha til The Hollywood Vampires med de legenderne Alice Cooper, Johnny Depp og Joe Perry. Der lægges ud med Christopher fredag den 13. april kl. 22.00.

 

*Vinderne får direkte besked. Tjenesten udbydes af Aller Media, Havneholmen 33, 1561 København V, 70 20 75 92 (support alle hverdage 13-16). Ved deltagelse fraskrives fortrydelsesretten. For at deltage skal man være 18 år.

Præmien er sponsoreret af TIVOLI